Heb je nog nooit op een Stand Up Paddle Board (SUP) gestaan?
Of wil je, jezelf graag verbeteren in het Stand Up Paddle Boarden?
Bekijk hier het sup les aanbod van Supcity in Haarlem

SUP BEGINNER LES

2 uur SUP – €30,-

  • Korte uitleg op de kant

  • Gezamenlijk het water op

  • Ontdekken van de basis paddle slagen

  • Incl. SUP materiaal en Instructeur

JA! IK WIL SUPPEN

SUP GEVORDERDE LES

2 uur SUP – €30,-

  • We beginnen waar jij, je persoonlijke wensen hebt

  • Gevorderd SUP materiaal gebruiken

  • Verschillende, effectieve en krachtigen paddle slagen

  • Incl. SUP materiaal en Instructeur

NOG BETER LEREN SUPPEN

t-shirt
SUP Kledingadvies

Wij van Supcity adviseren om sportieve kleding aan te trekken die eventueel nat mogen worden. Daarnaast is het een verstandig idee om een set droge kleding mee te nemen want je weet het nooit. Het is verstandig om schoenen aan te hebben die nat mogen worden. Wetsuits zijn incl. de lessen maar is niet altijd noodzakelijk.

Openingstijden
De SUP tijden

Supcity is zeven dagen per week geopend op afspraak. Van zonsopgang tot zonsondergang.

VDWSschool
Certificeerde SUP School

Supcity is een van de eerste VDWS SUP certificeerde Scholen. Dat betekend dat we zijn aangesloten bij de VDWS (Vereniging Duitse Watersport Scholen), en dat we als professioneel SUP instructeurs je op een veilige, en met een doordachten leerplan alle ins en outs van het stand up paddle boarden kunnen leren.

SUP materiaal
SUP Materiaal

Om te kunnen suppen heb je een board en een paddle nodig. Wij maken gebruik van opblaasbare SUPs van JOBE. De opblaasbare Sups (inflatable) kunnen zo hard opgeblazen worden dat het verschil tussen een opblaasbare Sup nauwelijks te voelen is.
Onze Jobe boards zijn extreem licht en worden tot 20 PSI opgeblazen. Supcity maakt gebruik van 10,6 en 11,6 voor het suppen in de Haarlemse grachten.
Met de verstelbare paddles heeft iedereen de juiste maat paddle.

wave
Op Zee Suppen

De Noordzee heeft veel verschillende omstandigheden, waarbij het wind stil kan zijn en het water spiegelglad is.
Op zee te suppen is een heel andere ervaring dan in grachten van Haarlem. Stel je voor; Een mooie warme zomeravond en met een mooie zonsondergang, wat een onvergetelijke ervaring dat wel niet kan zijn.
Wij, Supcity zijn een deel van North Sea Surf Lodge, dat een hele mooie locatie heeft op het strand van Zandvoort aan Zee zuid. We raden dan ook iedereen aan die bij ons komt suppen, om ook eens op zee te gaan Stand Up Paddle Boarden.

OP ZEE SUPPEN

SUPcertificate
SUP Certificatie

Na het actief deelnemen van onze Stand Up Paddle Board Lessen krijg je een VDWS Sup Diploma. Met dit VDWS Sup diploma kan je over de hele wereld aantonen dat je les hebt gehad, bij een erkende VDWS SUP school. Nu kun je gemakkelijk je eigen Stand Up Paddle Board materiaal huren.

PLAN EVENT
SUP TOCHT